KRVOPROLIĆE U HRVATSKOJ: Izvadio pištolj ispred kluba i krenuo redom!

Autor: Republika

Svet

16.09.2017

12:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U jednom noćnom klubu u Hrvatskoj, tačnije na području Senja, kod Rijeke, došlo je do pucnjave.

RepublikaFoto: pixabay.com
Počinioc je uhapšen

Jedna je osoba ubijena, a dve su ranjene.

Počinioc je uhapšen, a u toku je policijski uviđaj. Kako prenosi lokalni portal lika-online.com do pucnjave je došlo jutros nešto pre šest sati u popularnom disko-klubu "Konoba".

Prema nezvaničnim informacijama muškarac (55) je potegao pušku na drugog muškarca (38) i usmrtio ga na licu mesta. Lički portal piše kako je ubijen T. L, vlasnik restorana iz Senjske Drage.

U pucnjavi je ispaljeno više hitaca, pri čemu su dve osobe starosti 26 i 27 godina lakše ranjene. Prevezene su u KBC Rijeka gde su zbrinuti i nalaze se van životne opsnosti.

Ubica je navodno od pre poznat policiji i služio je zatvorsku kaznu takođe zbog ubistva.

Muškarac (55) se neprimereno ponašao prema dvema devojkama, pa ga je obezbeđenje zamolilo da napusti klub. Muškarac je to i učinio, ali se ujutro, pred zatvaranje kluba, vratio s dva pištolja i počeo nasumično da puca, pišu hrvatski mediji. 

U tom trenutku u klubu je bilo oko 30 ljudi. Mladić (38) je pokušao da ga spreči, ali ga je ubica povratnik (55) ubio sa više hitaca i pritom ranio još dvoje ljudi. Pucnjavu su čuli iz obližnjeg hotela, pa je njihovo obezbeđenje dotrčalo do kluba i savladalo napadača do dolaska policije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading