Skandal na primorju! Sastala se dva američka janjičara: Milovo i Tačijevo obezbeđenje brisalo slike i oduzimalo foto-aparate po Budvi

Autor: Srpsko ujedinjenje

Svet

06.09.2019

08:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Crne Gore i lider Demokratske partije socijalista Milo Đukanović bio je domaćin Hašimu Tačiju, predsedniku privremenih prištinskih institucija, u Budvi, pre nekoliko dana, navodi portal Srpsko ujedinjenje.

RepublikaFoto: Tanjug
Milo Đukanović i Hašim Tači NATO marijači

Sastanak dvojice američkih janjičara i ''blizanaca'' po zadatku bio je privatnog karaktera, saznaje portal Srpsko ujedinjenje. Sem kraće šetnje gradskim ulicama, Đukanović i Tači, najveći deo vremena proveli su u ćaskanju u restoranu i diskoteci ''Perla''.

Kako navodi portal Srpsko ujedinjenje nekoliko građana Budve i dvoje ''slučajnih'' turista – posetilaca ovoga grada, imali su neprijatnosti kada su pripadnici Tačijevog i Đukanovićevog obezbeđenja oduzimali foto – aparate i tražili na uvid mobilne telefone kako bi obrisali fotografije i video snimke koji su svedočili o druženju Tačija i Đukanovića u ''Perli''.  Takođe, obezbeđenja dvojice političkih ''blizanaca'' bila su ažurna, pa su i u samom gradu, tokom šetnje, uložili dodatne napore da niko ne ovekoveči druženje ''regionalnih lidera'' pod NATO patronatom.

- Baš je neprijatno kada vam priđe obezbeđenje neke javne ličnosti, pa još i predsednika države, i pred nekoliko desetina slučajnih prolaznika oduzima lične stvari kako bi proverili da li ste slikali ili snimili nešto od čega dotični mogu da imaju političku štetu. Sa mog foto – aparata obrisane su dve fotografije i morao sam da čekam 15 minuta da bih foto – aparat dobio nazad, kaže jedan od sagovornika portala Srpsko ujedinjenje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading