SKOČILA U BUNAR: Žena pokušala da se ubije, policajac i vatrogasac sprečili tragediju!

Autor: blic.rs, Republika

Svet

04.09.2019

10:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Z. T. (52) skočila je rano jutros u bunar pored napuštene kuće u nameri da se ubije, ali su tragediju sprečili policajac i vatrogasac.

RepublikaFoto: Srpski telegraf/D.I.
Foto: Ilustracija

Slučaj je policiji prijavljen jutros oko 2.25 časa kada je maloletna kćerka Z.T. obavestila policiju da je njena majka inače psihijatrijski bolesnik napustila kuću.

U prijavi je kćerka navela da strahuje da će njena majka izvršiti samoubistvo, jer je to isto već pokušala učiniti u januaru ove godine.

Odmah nakon prijave pred kuću su došli policajci iz Dervente. Nakon obilaska terena zajedno sa članovima porodice utvrdili da je Z.T. najverovatnije skočila u bunar pored kuće u kojoj se trenutno niko ne nalazi.

-Na lice mesta su odmah upućeni radnici Teritorijalne vatrogasne jedinica Derventa i Službe hitne pomoći Doma zdravlja Derventa, te nakon što je utvrđeno da lice koje je skočilo u bunar daje znake života i da se nalazi u bunaru u kojem ima vode, pristupilo se njenom spasavanju – izjavila je Dragana Kerkez, portparol Policijske uprave Doboj.

Videvši nesrećnu ženu, koja se nakon pada zakačila za dasku u bunaru, policajac i vatrogasac su spustili merdevine i uz pomoć konopca vezali ženu i izvukli je na površinu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading