Slučaj "Reket"! Katica Janeva ostala bez advokata: Pavleski joj otkazao punomoćje

Autor: Tanjug

Svet

03.09.2019

19:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Advokat Stevan Pavleski otkazao je punomoćje bivšoj šefici Specijalnog tužilaštva Katici Janevoj, koju je zastupao u slučaju "Reket".

RepublikaFoto: youtube.com/NOVATV MK
Katica Janeva

Kako navodi makedonski Plus info, Pavleski je Janevoj, koja je u slučaju "Reket" osumnjičena za zloupotrebu službenog položaja i ovlašćenja, otkazao punomoćje zbog sukoba interesa.

Pavleski je morao da odluči da li će zastupati Janevu ili biznismena Cvetana Pandelevskog, jednog od optuženih u aferi "Imperija", dodaje Plus info.

Međutim, podseća, Pavleski je obećao da će otkazati punomoćje Pandelevskom kada je počeo da zastupa Janevu.

Janevoj je sredinom avgusta, na zahtev skopskog Tužilaštva za organizovani kriminal i korupciju, određen pritvor u trajanju od 30 dana.

Ona je, zajedno sa makedonskim šoumenom Bojanom Jovanovskim i biznismenom Zoranom Milevskim, optužena u slučaju "Reket" za zloupotrebu službenog položaja i ovlašćenja i za iznudu 1,5 miliona evra od skopskog biznismena Jordana Kamčeva u zamenu za oslobađanje od pritvora.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading