Filmska scena u Podgorici: Zatvorenik seo u taksi i pobegao u tržni centar

Autor: Tanjug

Svet

03.09.2019

08:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pritvorenik M. V. (21) pokušao je da pobegne čuvarima koji su ga doveli u Kliničko bolnički centar u Podgorici na pregled.

RepublikaFoto: youtube.com/Portal Standard
Foto: Ilustracija

To se dogodilo u ponedeljak oko 11.30, kada je M. V. pobegao iz ordinacije i krenuo da trči ka Krivom mostu, gde je zaustavio taksi vozilo i uskočio u njega, prenose Vijesti.

Policajci su zaustavili vozilo, ali je M.V. nastavio da beži i savladan je tek u Cyti kvartu.

- Intervencijom službenika obezbeđenja Uprave za izvršenje krivičnih sankcija (UIKS), kojom prilikom je došlo do upotrebe sredstava prinude, ručnog spreja sa nadražujućim dejstvom i sredstava za vezivanje, sprečeno je bekstvo pritvorenog lica - saopštio je UIKS.

Kako se navodi u saopštenju, tom prilikom nije bilo upotrebe sredstava prinude - vatrenog oružja, a o događaju obaveštena je Uprava policije kao i lokalno tužilaštvo.

Inače, M.V. je uhapšen zbog sumnje da je zajedno sa još jednom osobom odgovoran za podmetanje četiri požara u Podgorici.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading