Detalji stravične nesreće u kojoj je stradao harmonikaš: Pijani vozač škode vozio suprotnom trakom i zakucao se u BMW!

Autor: Kurir, Republika

Svet

31.08.2019

14:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Alen Omerbašić, muzičar iz Bosne, stradao je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se desila kod Kaknja, kada se vraćao sa jedne svirke u Zavidovićima.

RepublikaFoto: facebook.com/Alen Omerbasic
Alen Omerbašić

Stravična saobraćajna nesreća dogodila se jutros oko 3.30 časova na autoputu A1 kod Kaknja, u mestu Tičići, kada su na licu mesta poginuli vozač BMV iz Sarajeva i vozač “škode” iz Kaknja. Uviđajne ekipe koje su izašle na mesto nesreće ne pamte prizor poput jutrošnjeg.

- Svašta smo videli, radili, međutim, ovo je stravično - komentarisali su.

Kako nezvanično saznaje Avaz, vozač "škode" u pijanom stanju kretao se suprotnom trakom i sudario se BMW. Naime, vozač “škode” uredno je uzeo tiket za prolazak na naplatnim kućicama u Kaknju, međutim, umesto da nastavi voziti svojom trakom, prešao je u suprotnu traku i nastavio voziti prema Zenici suprotnim smerom.

Uspeo je doći do Tičića, međutim, u tom trenutku naišao je BMW. Od siline udarca, iz oba automobila ispali su motori.

U saobraćajnoj nesreći koja je šokirala građane BiH, život je izgubio mladi Alen Omerbašić, koji je bio harmonikaš i svirao je za “Dernek bend”. Vraćali su se iz Zavidovića sa svirke od prethodne noći.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading