Afera "Reket", šokantno otkriće: Boki 13 pravio orgije za Haradinaja

Autor: informer.rs, Republika

Svet

23.08.2019

21:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bojan Jovanovski - Boki 13, koji je u Severnoj Makedoniji uhapšen zbog milionskog reketa, najverovatnije je umešan i u organizovanje elitne prostitucije, devojke (možda i dečake) podvodio je čak i Ramušu Haradinaju, piše Informer.

RepublikaFoto: youtube.com/La Verita
Boki 13

Ovo je šokantno saznanje do koga je istragom došla makedonska policija posle hapšenja Jovanovskog na grčkoj granici 15. jula ove godine.

U mobilnom telefonu Bokija 13 nađena je sumnjiva, šifrovana prepiska s bliskim saradnicima Haradinaja, a pretpostavlja se i da su Boki i Ramuš bili u direktnom kontaktu preko jednog pripejd broja.

Izvor iz istrage, visokopozicionirani pripadnik makedonske policije, kaže da je besan što je istraga poruka zaustavljena, i to po naređenju iz vrha vlasti u Skoplju.

- Jovanovskom su oduzeti mobilni telefoni, tablet i laptop. U mobilnom telefonu nađeno je više sumnjivih SMS i Vajber prepiski sa visokopozicioniranim ljudima u vlasti u Prištini.

- Sumnjamo da je u pitanju elitna prostitucija, sve ukazuje na to, ali istraga je zaustavljena još krajem jula, navodno da se ne naruše dobri odnosi sa Kosovom - navodi izvor.

On dodaje da je sa ovim slučajem upoznao novinare jednog dnevnog lista i internet portala u Skoplju, ali da niko ne sme da piše o Haradinaju.

Prema njegovim rečima, sasvim je moguće da je Boki 13 bio i u direktnom kontaktu a Haradinajem!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading