Zaev ne da fotelju: Vladu neće oboriti kriminalci, pe*er i sujetni novinar

Autor: Tanjug

Svet

13.08.2019

19:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Premijer Severne Makedonije Zoran Zaev, u prvom obraćanju medijima posle objavljivanja slučaja “Reket”, rekao je danas da neće dopustiti da "nekoliko kriminalaca, jedan sujetan novinar i p...r, obore vladu" u toj zemlji, prenosi portal a1on.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Zoran Zaev

- Svakako neću dozvoliti da nekoliko kriminalaca, jedan sujetan novinar i, nek mi oprosti LGBT zajednica, jedan p...r, obore ovu vladu - naglasio je Zaev.

Kako je kazao, špekulacije idu dotle da neko pokušava i njega da umeša i napomenuo da je on Zoran Zaev koji je došao na vlast zahvaljujući glasu naroda, boreći se za slobodu, demokratiju, pravnu državu i normalnu zemlju.

- Ja sam borac i nastaviću da se borim za ovo do kraja - istakao je premijer.

On je naveo da treba svako da odgovora za koga se utvrdi da je umešan u ovaj slučaj, da je prekršio zakon i da ne postoje političke kalkulacije.

 

 

U slučaju “Reket” koje je pokrenulo skopsko tužilaštvo, optužen je makedonski šoumen Bojan Jovanovski - Boki 13 za iznudu više od milion evra od skopskog biznismena Jordana Kamčeva u zamenu za oslobađanje od pritvora.

Jovanovski je obećao Kamčevu da će srediti sa šeficom Specijalnog tužilaštva Katicom Janevom da bude oslobođen od pritvora, meru koju prema aktuelnom ustrojstvu tog tužilaštva može da odobri samo Janeva.

U telefonskim razgovorima između Jovanovskog i Kamčevog, koji je objavio italijanski list “La Veritas”, čuje se i glas Janeve koja se obraća Kamčevu rečima “da ne brine i da će sve biti ok”.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading