(VIDEO) DAVLJENIK U PLIĆAKU: Urnebesni prilog o "spontanom" spasavanju usijao društvene mreže!

Autor: Republika

Svet

08.08.2019

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ozbiljan tv prilog o službi spašavanja na crnogorskom primorju se na društvenim mrežama Fejsbuk i Tviter pretvorila u urnebesnu sprdnju!

Reč je o snimku na kom novinarka pravi prilog o spasilačkoj službi sa jedne crnogorske plaže, a dok njen sagovornik govori o ozbiljnosti i dužnostima koje sa sobom nosi posao spasioca, dešava se pomalo komična situacija.

Naime, dok traje snimanje priloga počinje i sama akcija spasavanja, jer se navodno u vodi nalazi davljenik. Sve bi apsolutno bilo u redu da se davljenik nije nalazio u plićaku.

Ako pažljivo pogledate snimak, shvatićete da je nemoguće da se čovek davi u dubini koja ne prelazi njegovu visinu, osim toga malo je verovatno da se "incident" dogodio baš u nekoliko minuta kada je spasilac davao izjavu, a najčudniji deo dolazi na kraju - ako se čovek zaista davio, da li je moguće da mu novinarka odmah po izlasku iz vode potura mikrofon pod nos i traži da komentariše šta se desilo?

Čudno, zar ne? Ili komično? 

Da li ovaj snimak plod loše režije ili autentično spašavanje, prosudite sami...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading