Drugi najbogatiji čovek na svetu LETUJE U CRNOJ GORI

Autor: Blic, Republika

Svet

03.08.2019

09:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Američki multimilijarder, osnivač i član Borda direktora “Majkrosofta” Bil Gejts, odmara u Tivtu. Gejts sa porodicom boravi u ekskluzivnom nautičko-turističkom centru Porto Montenegro, potvrdilo je "Vijestima" više gostiju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bil Gejts

Odseda u hotelu „Regent“, a svakodnevno ga drugi gosti susreću na teniskim terenima Porto Montenego Sports Cluba, u blizini nekadašnjeg Doma vojske - sada upravne zgrade Porto Montenegra na Seljanovu, gde on redovno trenira tenis.

Gejts i njegova porodica, tvrde oni koji su ih gledali, vrlo su jednostavni i spontani i opušteno uživaju u prirodnim lepotama Tivta i Boke Kotorske, i ponudi Porto Montenegra. Osnivač “Majkrosofta” navodno je posebno impresioniran atraktivnošću i lepotom zaliva Boke Kotorske.

Bil Gejts (64) bogatstvo je stekao kroz “Majkrosoft” koji je najveći globalni proizvođač kompjuterskih operativnih sistema.  On je jedan od najvećih filantropa na svetu koji svake godine izdvaja na desetine miliona dolara za razne humanitarne i druge društveno odgovorne aktivnosti. 

Gejts, prema zvaničnoj Forbsovoj listi, ima lično bogatstvo vredno 100 milijardi dolara, po čemu je on drugi najbogatiji čovjek na planeti, nakon vlasnika “Amazona” Džefa Bezosa koji je „težak“ 153 milijarde dolara.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading