Kolinda sa Tompsonom kreće u kampanju

Autor:

Svet

29.07.2019

05:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aktuelna predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović obelodaniće 4. avgusta uveče u Splitu na koncertu Marka Perkovića Tompsona odluku da ulazi u trku za još jedan predsednički mandat.

RepublikaFoto: Tanjug/AP/Tanjug
Kolinda / Tompson

- Nisam iznenađen što je Kolinda odlučila da svoju kandidaturu obelodani baš uoči 24. godišnjice "Oluje". Naime, 5. avgusta Hrvatska slavi dva za njih najvažnija državna praznika - Dan pobede i domovinske zahvalnosti i Dan branitelja. 

Iako ona još uvek nije zvanično potvrdila kandidaturu, sada je već izvesno da ulazi u predsedničku trku jer je iza nje stala njena stranka HDZ, koja nema drugog kandidata - kaže za Srpski telegraf Savo Štrbac, predsednik Veritasa.

Naš sagovornik ističe da je Kolinda namerno pikirala 4. avgust.

250 HILJADA SRBA PROTERANO IZ HRVATSKE TOKOM AKCIJE "OLUJA"

- Mudro je izabrala taj dan jer je svesna koliko on znači ne samo Hrvatima u zemlji već i onima koji žive u dijaspori, to su temelji na kojima počiva moderna hrvatska država - ukazuje Štrbac.

Iako Tompson, bar zvanično, neće imati nikave veze sa kampanjom, Kolinda je rešena da iskoristi Tompsonovu popularnost i privuče glasove ekstremnih Hrvata.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading