Teška nesreća u Hrvatskoj: Vozač video udas i hteo da pomogne povređenima! Sve ih je pokosio kamion!

Autor: Telegraf, Republika

Svet

28.07.2019

16:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U nedelju rano ujutru na autoputu Reka-Zagreb, neposredno nakon tunela Čardak, dogodila se teška saobraćajna nesreća s velikom materijalnom štetom i više teško povređenih osoba.

Kako piše "Novi list", u sudaru su učestvovala dva automobila i jedan kamion. Zasad se zna da su prvi učesnici nesreće bili putnici u vozilu Honda Civic koji su nešto pre četiri sata ujutru u zasad nejasnim okolnostima doživeli prevrtanje na autoputu u smeru ka Zagrebu.

Nedugo nakon toga do mesta nesreće stigla je Dačia, čiji je vozač zaustavio auto i izašao iz njega kako bi pomogao povređenima. U tom trenutku je na njegov automobil naleteo kamion Scania, koji je mesto nesreće pretvorio u pravi krš i lom.

Prva dojava o nesreći primljena je u 3.57 sati. Posle je zbog raščišćavanja puta saobraćaj bio zatvoren, odnosno preusmeren na državni put D-3, a do normalizacije je došlo tek u 8:38 sati.

Mesto nesreće, tvrde očevici, a prenosi "Novi list", izgledalo je dramatično pa je pravo čudo da nije bilo i smrtno stradalih.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading