Casa Del Mare: Od porodičnog biznisa do holtelijerskog giganta!

Autor: Republika

Svet

26.07.2019

09:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trofejni Veterpolisti Zloković i Prlainović sa porodicama, ali i brojne druge zvanice okupile su se na gala žurki održanoj u Kamenarima.

Foto: Promo foto

Vodeći regionalni hotelijeri interesantnom prezentacijom predstavili su gostima istorijat kompanije koja je od male porodične firme prerasla u lanac butik hotela koje kvalitet izdvaja od drugih sličnih kmpanija.

Naime, tokom proteklog vikenda, prvi crnogorski brend malih hotela, Casa del Mare, proslavio je deset godina svog postojanja i otvorio renovirani hotel Mediterraneo, koji je ujedno i bio prvi hotel ove grupacije, otvoren 2009. godine.

Osnivači hotelske grupacije bračni par Milena i Nikola Milić istakli su da slavimo brend, koji je od sna postao realnost i time pokazao da se velikim trudom i radom zaista može postići sve.

-Ako postoji jedna poruka, koju večeras želimo da ponesete, a to je da verujete u domaće snage. Da mi u Crnoj Gori imamo kvalitet, da ne treba sa sumnjom da gledamo u svoje dvorište, iako to često činimo. Neka vam Casa del Mare služi kao neobičan, možda i pomalo lud primer da je moguće - istakao je Nikola Milić, izvršni direktor i jedan od osnivača.

Foto: Promo foto

Državni sekretar u turizmu ove zemlje, Damir Davidović ocenio je da je porodični biznis suština biznisa u Crnoj Gori, što potvrđuje primer kompanije Casa del Mare. Casa del Mare uspešna je priča jer je reč o velikom broju hotela koji posluju pod istim brendom.

Hotelska grupacija Casa del Mare je dobitnica dve prestižne nacionalne Wild Beauty nagrade, i to 2010. i 2018. godine, a hotel Mediterraneo s ponosom nosi svojih pet zvezdica.

Casa del Mare broji osam hotela u Boki kotorskoj: Pietra, Essenza, Vista i Amfora i Vizura u Kotoru; Capitano i Mediterraneo u Kamenarima i Blanche u Bijeloj, a u sezoni u svojim hotelima zapošljava preko 130 radnika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading