UŽAS: Manijak na ulici nožem napao tri devojčice!

Autor: avaz.ba

Svet

09.09.2017

11:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Bijeljini kraj kanala Dašnica u petak je duševno bolesni muškarac iz Ugljevika N.B. (30), prema rečima očevidaca, verbalno napao tri devojčice starosti od 12 do 14 godina, a onda je na njih nasrnuo nožem, prenosi BN televizija.

Foto: pixabay.com
Devojčice bile prestravljene kada ih je napao manijak/Foto: Ilustracija

Tri devojčice su bezbrižno, ulicom Kulina bana u Bijeljini, išle u školu i iznenada na njih je nasrnuo mladić i pretio im nožem. Deca su, prema tvrdnjama očevidaca, doživela šok, vrištale su i dozivale pomoć.

Na sreću, pomogle su komšije da ne dođe do fatalnog ishoda.

- Počeo je da galami, da psuje majku. Uhvatio je jedno dete za kragnu. Devojčice su vrištale... - rekao je novinarima očevidac Dragiša Veselinović, koji radi u obližnjoj auto-perionici. Dalje navodi da je napadač u ruci imao nož i da je na njega zagalamio.

- Izdrao sam se na njega, a on je potrčao, preskočio ogradu, ušao u kuću i zaključao se. Na poziv, policija je za nekoliko minuta došla i napadač je priveden - ispričao je Veselinović. Otac jedne od devojčica kaže da je bilo strašno, da su deca drhtala od straha.

- Kažu da je duševni bolesnik, ali meni nije tako izgledao, ali i ako jeste pitam se da li ova država ima ikakvu adekvatnu ustanovu da ih skloni sa ulice i zaštiti našu decu - upitao se vidno potresen roditelj. U policijskoj upravi BN televiziji je rečeno da se radi o osobi čiji su inicijali N.B. romske nacionalnosti koji je došao u Bijeljinu ocu u posetu.

Nakon intervencije policije, kolima Hitne pomoći mladić, koji je duševni bolesnik, prevezen je u bijeljinsku bolnicu. Prema rečima očevidaca, ovo nije prvi put da isti nasilnik napada prolaznike i komšije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading