Crnogorski ministar tvrdi: Nema zabrane ulaska za intelektualce iz Srbije

Autor: Tanjug

Svet

18.07.2019

16:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crnogorski ministar unutrašnjih poslova Mevludin Nuhodžić rekao je danas u skupštini da na graničnim prelazima ne postoji mera zabrane ulaska srpskim državljanima Matiji Bećkoviću, Dejanu Miroviću, Aleksandru Rakoviću i Čedomiru Antiću.

RepublikaFoto: Tanjug
Raković i Antić

- Vlada je 4. novembra saopštila da nisu postojali nikakvi tajni spiskovi nepoželjnih osoba, već da nadležni državni organi u svakom konkretnom slučaju procenjuju kako bi lica svojim delovanjem mogla da ugroze zaštićene vrednosti u interesu Crne Gore i njenih građana - rekao je Nuhodžić, odgovarajući na pitanje poslanika Demokratskog fronta Jovana Vučurovića.

Kako prenosi RTCG, on je dodao da je od početka ove godine Agencija za nacionalnu bezbednost dala negativnu procenu s aspekta bezbednosti za jednu osobu, ali da je ponovnim bezbednosnim proverama utvrđeno da, usled promenjenih okolnosti više ne postoje razlozi za zabranu ulaska tog lica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading