Novi šok detalji o pomahnitalom vozaču iz Hrvatske: Bio zavisnik od "droge za silovanje", a divljanje za volanom mu nije strano?!

Autor: Republika

Svet

13.07.2019

19:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vozač bmw-a O. M. (35) iz Čakovca koji je pre dva dana izazvao stravičnu nesreću na naplatnim kućicama Sveta Helena nedaleko od Zagreba, pušten je na slobodu.

RepublikaFoto: youtube.com/24sata News
Foto: Ilustracija

S obzirom na to da još nisu utvrđene sve okolnosti nesreće, protiv vozača nije podignuta ni kaznena prijava, što znači da nije bilo osnove za njegovo zadržavanje.

Kako je još juče potvrdio izvor iz policije, alkotest je na licu mesta pokazao da je O. M. imao 0,0 promila alkohola u krvi, ali uzeti su mu uzorci urina i krvi, a ti će se rezultati sigurno čekati još nekoliko dana. 

Dodatnim testovima policija želi da proveri da li je vozač bio pod dejstvom alkohola ili nekih droga.

O. M. je u utorak stigao s lečenja na Rabu, gde je bio zbog zavisnostiod droge GHB, poznatije kao droga za silovanje. Iz bolnice nisu želeli ni da potvrde ni da negiraju da li se lečio od zavisnosti.

Policija još treba da utvrdi kojom se brzinom tačno kretao O. M. kad je naleteo na dva automobila koji su čekali na naplatnim kućicama, kao i da li je koristio mobilni.

O. M. je pomoglo i to što u nesreći niko nije poginuo jer bi u suprotnom odmah bio pritvoren. 

Žrtve su teniski trener i njegova obitelj

Iako nema poginulih, troje povređenih su i dalje u teškom stanju, a prema nezvaničnim informacijama, stanje im je ipak bolje i nisu više u životnoj opasnosti. 

Probudili su se iz kome i samostalno dišu. Otac ima povrede grudnog koša, a dečaku je sinoć operisana butna kost. Majka ima povrede mozga i grudnog koša, ali je u stabilnom stanju. 

Osim zbog brutalnosti nesreće koju je izazvao, puštanje vozača BMW-a na slobodu teško je shvatiti i zbog videa snimljenog pre nesreće koji pokazuje da je O. M. divljao na putevima i pre nego što je naleteo na dva auta. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading