FILMSKE SCENE U ZAGREBU: Hteli da opljačkaju banku, ali nisu računali na policajca u civilu! Jedan krenuo da beži na biciklu, za drugim se još traga

Autor: Kurir

Svet

08.07.2019

18:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U pokušaju pljačke poslovnice banke PBZ u Zagrebu povređeno je troje ljudi - razbojnik, policajac i radnik obezbeđenja.

RepublikaFoto: youtube.com/sistem te laze
Foto: Ilustracija

Dvojica maskiranih razbojnika upala su u banku nameravajući da je opljačkaju. Tamo se zatekao policajac u civilu koji je sprečio pljačku nakon čega su lopovi pobegli. On je ispalio metak u vazduh, pa je uspeo da sustigne i savlada jednog pljačkaša.

Drugi razbojnik je i dalje u bekstvu i naoružan je. Za njim tragaju sve raspoložive policijske snage. Navodno je pobegao prema šumi.

- Izlazio sam iz prodavnice i video kako policajac puca u vazduh da prestraši razbojnika. Lopov je pokušavao da pobegne na biciklu, ali nije uspeo dovoljno brzo da krene pa ga je policajac srušio i krenuli su da se tuku. Uključili su se i prolaznici - rekao je je jedan svedok. Nekoliko građana pomoglo je policajcu da zadrži čoveka na zemlju. Povređen je i jedan radnik obezbeđenja, a njega je jedan od lopova udario drškom pištolja po glavi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading