Tuga! Sahranjena 3 mladića tragično nastradala! Veliki broj građana se oprostio od Milana, Saše i Miše

Autor: Kurir

Svet

08.07.2019

18:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Laktaši su od subote zavijeni u crno, kada su u saobraćajnoj nesreći nastradali Milan Golubović (24), Saša Kudra (24) i Mišo Vujmilović (25). U ovoj opštini bio je proglašen dan žalosti.

RepublikaFoto: facebook.com/Selo Čatrnja / Selo Čatrnja
Tragično nastradali mladići

Tužna povorka najpre je ispratila Vujmilovića, zatim Kudru, koji je sahranjen uz brata koji je takođe mlad poginuo u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila 2013. godine. Potom je sahranjen i njihov prijatelj Golubović. Veliki broj građana oprostio se od tragično nastradalih mladića.

Dan žalosti obeležen je spuštanjem zastave na pola koplja na zgradi opštine, zgradama javnih preduzeća i ustanova čiji je osnivač ova lokalna zajednica, a na javnim mestima nisu održavani programi javnog, kulturnog i zabavnog karaktera.

Mladići su poginuli u subotu, oko 3.30 kod Srpca, kada je vozač izgubio kontrolu nad "citroenom C5" i sleteo sa puta u kanal. - Automobil je potpuno uništen, kao da je pala bomba. Nismo mogli da prepoznamo o kojem autu se radi - rekli su meštani.

Neki od njih kazali su da su se nesreća nagledali i ranije, ali da takav horor nikada nisu videli. Poznanik stradalih mladića tvrdi da je reč o deonici puta gde su nesreće česte.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading