Mirna Nikčević ponudila ostavku, ali na društvenim mrežama

Autor: Republika, Tanjug

Vesti

18.06.2019

12:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prva savetnica u crnogorskoj ambasadi u Ankari Mirna Nikčević izjavila je danas, povodom vesti da je protiv nje u Ministarstvu spoljnih poslova Crne Gore pokrenut disciplinski postupak, da upravo piše zahtev za opoziv.

Foto: facebook.com/MirnaNikcevic
Mirna Nikčević

- Neće mene MVP plaćati platom njihovom mizernom. Nikad i nisu. Da me Ivica Dačić proziva, a naš ministar ćuti. Gotovo! Sloboda! I vidimo se u nekoj novoj CG. S Milom vazda! - napisala je Nikčević na svom Fejsbuku, prenose Vijesti.

Nakon desetak minuta, ona je napisala još jednu objavu dodavši da se - opoziva sa funkcije.

- Zbog nesretnog ministarstva. Ali Milo će vam doći glave stoko neotesana. Nisam više diplomata - napisala je Nikčević.

Pregledajući Facebook profil Mirne Nikčević, nismo uspeli da pronađemo post kojim je ona najavila svoju ostavku. Ova dama je inače poznata po tome da kada neki njen komentar pokrene raspravu, isti potom obriše sa društvenih mreža, po sistemu "pljuni pa poliži".

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Sporan komentar koji je pokrenuo čitavu lavinu

Nikčević je dospela u javnost nakon što je na ovoj društvenoj mreži komentarisala sabor ispred sabornog hrama Hristovog vaskrsenja u Podgorici rekavši da bi "zapalila taj hram i sva goveda tamo".

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić ocenio je huškačkom i sramnom izjavu savetnice, a crnogorsko Ministarstvo spoljnh poslova danas su potvrdili da je protiv nje pokrenut disciplinski postupak.

Nikčević je "Vijestima" kazala da joj je - podvaljeno - i da od države očekuje da je zaštiti.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading