Tri mladića uhapšena zbog likvidacije u Cetinju

Autor: Tanjug

Svet

18.06.2019

11:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tri osobe su uhapšene zbog sumnje da su učestvovali u ubistvu Bogdana Milića 11. juna u Cetinju, saopšteno je na pres konferenciji crnogorskog Specijalnog državnog tužilaštva.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Načelnik Centra za bezbednosti Podgorica Milovan Pavićević rekao je da su uhapšeni L. N. (20), Ž. P.(19), M. P.(18), kojima je nakon saslušanja u tužilaštvu, određeno zadržavanje do 30 dana, prenosi RTCG.

Prilikom hapšenja pronađeno oružje koje je korišćeno prilikom izvršenja krivičnog dela, silikonske maske i kačketi, naveo je Pavićević.

Mladići su optuženi za stvaranje kriminalne organizacije, teško ubistvo i nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Glavni specijalni državni tužilac Milivoje Katnić nije mogao da saopšti motiv ubistva, ali je kazao da su tri osobe delovale kao kriminalna organizacija.

Bogdan Milić (37) ubijen je 11. juna u pucnjavi u lokalu "Portun" na Cetinju, a tri osobe teško su povređene.

Sumnja se da je meta napada bio Milić zbog njegove navodne povezanosti sa osobama iz kriminalnog škaljarskog klana.

Istražitelji veruju da je motiv ubistva nastavak obračuna zaraćenih kriminalnih klanova iz Kotora - škaljaraca i kavačana.

Milić je bio na optuženičkoj klupi zbog ubistva Petrovčanina Nemanje Medina.

Kada su Vladimir Ulama i Darko Mijović oslobođeni optužbi da su ubili Petrovčanina, i on je oslobođen krivice da im je pomagao u skrivanju nakon zločina.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading