Iz Dunava izvučen leš žene, sumnja se da je majka utopljenog dečaka!

Autor: 24sata.hr

Svet

05.09.2017

07:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatska policija je saopštila da je u Dunavu pronašla telo nepoznate ženske osobe. Pretpostavlja se da je reč o majci trogodišnjeg deteta koje je pre nekoliko dana palo u Dunav.

RepublikaFoto: youtube.com/index.hr
Ronioci danima tragali za telom majke

- Sinoć je u Dunavu, na izlazu iz mesta Sotin, pronađeno telo nepoznate ženske osobe. Dok se ne obavi obdukcija i ne utvrdi identitet osobe ne možemo potvrditi da se radi o nestaloj 29-godišnjakinji iz Vukovara, za kojom tragamo nekoliko dana - saopštili su iz PU Vukovarsko-sremske.

Podsetimo, u delu Vukovara nedaleko od Vodotornja, na obali Dunava, u petak oko podne pronađeno je telo Stefana Šalajića (3).

U petak oko 12 sati na obalu Dunava, došli su Željka Šalajić s malenim Stefanom i detetova baka. Zajedno su tu boravili neko vreme i šetali uz reku.

Iz još neutvrđenog razloga, u jednom trenutku dečak je pao u reku. Šokirana majka je odmah skočila za njim.

Sav je taj užas na obali gledala je dečakova baka. Ona je vriskom i pozivanjem u pomoć dozvala ribare koji su se nalazili stotinak metara dalje te koji su pozvali policiju i pomoć jer u tom trenutku više nisu videli nijedno telo u Dunavu. Baka je navodno i sama uskočila u Dunav, ali je uspela da odmah izađe.

Ubrzo je došla i Hitna. Dete su pronašli nizvodno, pokušali da ga reanimiraju, no nažalost neuspešno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading