Imaš 24 sata da napustiš grad! Navijači Torcide isterali Srbina iz Dubrovnika

Autor: Blic, Republika

Svet

12.06.2019

20:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sezonski radnik iz Trebinja napustio je Dubrovnik nakon što je dobio pretnju članova navijačke grupe Torcida. Tridesetčetverogodišnji Trebinjac radio je u jednom dubrovačkom restoranu kao konobar, a tokom noći presrele su ga nepoznate osobe u fantomkaka i zapretili mu rečima da ima 24 sata da napusti grad.

RepublikaFoto: pixabay.com
Dubrovnik

Kako se navodi, Trebinjac ničim nije mogao da izazove gnev lokalnih nacionalista i nasilnika osim činjenicom da je etnički Srbin i da je na ruci imao tetovažu Crvene zvezde koju je sakrivao.

Slučaj navodno nije prijavljen Policijskoj upravi dubrovačko-neretvanskoj i zasad nema detaljnijih informacija o tome je li pokrenuta istraga.

"Klix" piše i da su u Hrvatskoj sve češći napadi na Srbe iz BiH i Srbije koji u Dalmaciju dolaze radi odmora ili rada. Ove sedmice u Supetru su napadnuti sezonci nakon što su napadači čuli neke od njih kako govore srpskim jezikom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading