PRETUŽNO! Beg iz nemaštine, skok u smrt: Momak (24) se bacio sa 17. sprata zbog kredita, negova priča tera suze na oči!

Autor: blic.rs

Svet

02.06.2019

07:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mevsudin Murtić (24), koji je usred bela dana skočio u smrt sa 17. sprata stana u zgradi u zeničkom naselju Blatuša, na očajnički čin odlučio se zbog loše finansijske situacije, tvrde njegove komšije.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

- Verujte, komšije su ga hranile. Na Sudu su juče sakupljali novac za njegovu sahranu. Tužno - govore komšije.

Najteže mu je pala tužba koja je stigla zbog dugova koji su ostali iza njegove majke, tačnije kredita, a koje on nije imao odakle da vrati.

- Stigla mu je tužba od banke da vrati dug. Navodno je dobio presudu sa Suda, trebao je izgubiti stan. Pogađa u srce činjenica da je policija u stanu, nakon samoubistva, zatekla papir na kojem je uspeo napisati tri rečenice žalbe. Verovatno ga je to dotuklo, što gubi stan, nije više mogao pa je skočio kroz prozor stana - govori njegov komšija.

Murtić je živio u stanu sa majkom, koja je, usled teške bolesti, preminula pre dve godine. Otac ih je ostavio saznavši da je njegova majka u drugom stanju, od kada su živeli sami.

- Majka mu je radila u Prekršajnom sudu. Nažalost, išla je na hemodijalize, ali je pre dve godine preminula. Imao je polubraću i polusestre, ali nisu bili u kontaktu - tvrde komšije.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Prikupljali novac

Budući da je imao svega osam razreda škole, a da je ostao sam, Murtić nije znao kako dalje kroz život. To ga je, govore komšije, ubijalo.

I na zeničkom Sudu, gde je radila njegova majka, ostali su u šoku nakon spoznaje da je sin njihove bivše radne kolegice okončao svoj život. Niko nije mogao ostati imun na saznanje da nemaju novca za sahranu pa su se maksimalno uključili u prikupljanje pomoći.

Obdukcija nije rađena

Budući da je, prema nalogu dežurnog tužioca Tužilaštva Zeničko-dobojskog kantona, trebala biti obavljena obdukcija tela, kojom bi se utvrdilo radi li se o samoubistvu ili o nesrećnom slučaju, na zahtev porodice, to nije učinjeno.

- Obdukcija nije rađena s obzirom na to da nije bilo osnova za sumnju da je počinjeno krivično delo. Telo je predato porodici - kazali su iz Tužilaštva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading