(FOTO) LUDI HRVAT?! Pogledajte šta je ovaj čovek uradio na zgradi u kojoj živi, "podesio je" po svojoj meri!

Autor: Republika

Svet

01.06.2019

06:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Korisnik Tvitera pod jednostavnim nadimkom D, objavio je pomalo neobičnu fotografiju zgrade iz Vukovarske ulice u Splitu. Naime, uveren je, kao i gomila ljudi na društvenim mrežama gde se slika masovno deli, da je jedan od stanara na šestom spratu zgrade isekao deo nosećeg zida svog balkona.

Pretpostavka je da je stanar naprosto poželeo malo bolji pogled nego što ga imaju njegove komšije, čiji su balkoni ograđeni sa zidovima s tri strane.

Kako kaže autor fotografije, prilično je nemoguće ne ugledati rupu u zidu, pogotovo ako ste u automobilu na semaforu ispod zgrade i čekate da vam se upali zeleno svetlo.

Međutim, ova rupa nije baš nova, a čini se da bi tamo još dugo mogla i ostati. Prema opciji "Stit vjua" na Gugl mapi, ta rupa je na zgradi najmanje osam godina.

Guglov automobil je po Vukovarskoj ulici prošao još 2011. godine, a na slici iz tog perioda je jasno vidi rupa na balkonu.Naravno, postoji mogućnost da je rupa deo originalnog projekta zgrade, ali ako jeste, prilično je neobičan detalj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading