Marković: Današnja situacija na Kosovu nije razlog da sutra ne idem u Prištinu

Autor: Tanjug, Republika

Svet

28.05.2019

20:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crnogorski premijer Duško Marković izjavio je da neće dovoditi u pitanje svoj sutrašnji odlazak u Prištinu zbog današnje situacije na Kosovu.

RepublikaFoto: Tanjug/D. VOJINOVIĆ
Duško Marković

Na pitanje novinara kako komentariše trenutnu situaciju na Kosovu, s obzirom na to da sutra putuje u Prištinu, Marković je kazao da je tu posetu planirao na zahtev crnogorske zajednice, povodom otvaranja crnogorskog razvojnog centra, koji Vlada Crne Gore otvara u saradnji sa prištinskom vladom.

- Neću dovoditi u pitanje moj odlazak tamo zbog ove situacije koja se desila danas na Kosovu, a koja je, kako sam razumeo, rezultat borbe protiv organizovanog kriminala - rekao je Marković. On je naveo da mu je zadovoljstvo da sutra bude sa crnogorskom zajednicom u Prištini i da otvori taj centar, prenosi RTCG.

- I da nastavimo razgovor o ključnim pitanjima koja treba da dovedu do kvalitetnijeg pozicionoranja crnogorske zajednice na Kosovu. To je cilj moje posete - zaključio je Marković.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading