Čovek koji je snimio saobraćajnu nesreću kod Mostara nije uhapšen

Autor: Republika

Svet

22.05.2019

09:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vest objavljena na portalu Republika navela je čitaoce da pomisle da je čovek koji je snimao saobraćajnu nesreću na magistralnom putu Mostar - Jablanica uhapšen, što nije tačno.

Da informacija nije istinita, ukazalo nam je da Raskrinkavanje.ba, koje je iz tamošnjeg MUP dobilo informaciju da čovek koji je snimao saobraćajnu nesreću nije uhapšen.

Gornji tekst je nastao kao posledica korekcija nakon što je Raksrinkavanje originalni tekst sa portala Republika ocenilo kao prenošenje lažne vesti.

***

Nepoznati muškarac nastradao je juče u saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Mostar- Jablanica. Nesreća, se dogodila u mestu Grabovica, a u njoj učestvovali su putničko vozilo marke "Hyundai" i autobus.

Snimak ove nesreće osvanuo je odmah i na društvenim mrežama, a ono što je izazvalo zgražavanje i osudu javnosti bili su komenatri autora snimka, koji je snimao nastaradalog vozača pre nego što je vozilom udario u autobus, kao i posle dok je stajao pored smrskanog automobila i ismejavao poginulog vozača.

Okolnosti nesreće su za sad nepoznate, ali neprimereno ponašanje autora snimka je u komentarima našlo na veliki osudu i uvredu.

Ceo snimak možete pogledati OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading