(FOTO, VIDEO) Radovi u strogom centru Ljubljane: Slovenci ne negoduju, samo u Srbiji opozicija pravi cirkus na Trgu republike?!

Autor: Republika

Svet

21.05.2019

10:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U svim evropskim metropolama radovi na modernizaciji trgova i važnih tačaka u gradu su potpuno normalna pojava, čak i poželjna jer građani žele uređeniji prostor u kojem svakodnevno manevrišu. Jedan takav primer je prestonica iz komšiluka - Ljubljana.

RepublikaFoto: Republika
Strogi centar Ljubljane

Na fotogafiji se vidi da su radovi u toku i da je reč o strogom centru Ljubljane. Postavljene su zaštitne ograde, a zasigurno se to na neki način odrazilo i na funkcionisanje saobraćaja i javnog prevoza pa ipak u tom gradu nema negodovanja zbog izvođenja radova iako nadležni najavljuju kraj istih u maju 2020. godine.

Ovi radovi (kako se može videti na slici, a i na snimku) podsećaju na radove u centru Beograda, na Trgu republike i baš zato se nameće pitanje kako to da u Sloveniji niko ne protestuje zbog toga?

Očigledno da samo u Srbiji postoji struja koja negoduje takve radove, a zapravo je i više nego očigledno da se iza svega toga krije politika i pokušaji opozicije da prikupi jeftine političke poene pod velom "zalaganja za prava građana".

RepublikaFoto: beograd.rs
Radovi na Trgu republike

Podsetimo, Marko Bastać, Nikola Jovanović, Boško Obradović, Vuk Jeremić i mnogi koji podržavaju ovu grupaciju u poslednje vreme na različite načine miniraju radove na Trgu republike, upadaju na gradilište, napadaju radnike i mašu peticijama za obustavu radova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading