Andrija Mandić otkrio: Rekao sam Vučiću i Dodiku da Milo stoji iza presude

Autor: Tanjug

Svet

11.05.2019

15:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od lidera Demokratskog fronta Andrija Mandić izjavio je za N1 da je predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i predsedavajućem Predsedništva BiH Miloradu Dodiku preneo "da iza presuda u slučaju "Državni udar" stoje predsednik Crne Gore Milo Ðukanović i njegov brat.

RepublikaFoto: instagram.com/buducnostsrbijeav
Milorad Dodik, Andrija Mandić i Aleksandar Vučić

- To mi je bilo veoma važno da lično (Vučiću) kažem, i njemu, a i Miloradu Dodiku. Oni su, zna se, dve najvažnije nacionalne adrese, jedan je predsednik Srbije, drugi je prvi političar Republike Srpske. Mi smo Srbi iz Crne Gore i ja sam politički predstavnik Srba iz Crne Gore i kome bih mogao to bolje reći nego onima koji su mi najbliži? A njih doživljavam kao prve ljude srpskog naroda u Republici Srpskoj i u Srbiji, kao nekoga ko bi trebao da iskaže solidarnost na svakom mestu sa srpskim narodom u Crnoj Gori - kazao je Mandić.

On je ocenio da Milo Ðukanović "nije prijatelj srpskog naroda, nego neprijatelj, pa samim tim neprijatelj srpskog naroda u Crnoj Gori" i da "ne bi trebalo da ima takav tretman kao što pokušava da ga izgradi sa političarima koji vode Srbiju".

 

 

- Sada znam da sve što sam želeo da kažem rekao na pravoj adresi, da sam rekao ljudima koji donose odluke i od kojih očekujem da se na jedan odgovoran način odnose prema zahtevima onih koje ja predstavljam u Crnoj Gori - rekao je Mandić.

Mandić je posle jučerašnje vojne parade u Nišu razgovarao sa Vučićem i Dodikom o presudama u slučaju pokušaja terorizma u Crnoj Gori, za šta je prvostepeno osuđen na pet godina zatvora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading