Detalji mafijaškog obračuna u Baru: Atentator povezan sa klanom Alana Kožara

Autor: barinfo

Svet

06.05.2019

12:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici barske policije uhapsili su oko dva sata posle ponoći Ardijan Ajdarpašić za koga se osnovano sumnja da je sinoć oko 19 časova u naselju Čeluga ranio Baranina V.S.

RepublikaFoto: youtube.com/Portal Standard
Crnogorska Policija

Kako Bar Info saznaje od izvora bliskih istrazi, Ardijan Ajdarpašić do sada nije dolazio u sukob sa zakonom, ali je blizak kriminalnoj grupaciji na čijem je čelu Alan Kožar.

Baranin Vaso Bošković koji je bezbedonosno interesantno lice, ranjen je hicem u nogu u naselju Čeluga. U trenutku ranjavanja nalazio se u kladionici u tom naselju.

Atentator blizak klanu Alana Kožara

Tim povodom oglasila se i Uprava policije:

Službenici Uprave policije – Centra bezbednosti Bar su, preduzimajući intenzivne aktivnosti, rasvetlili krivično delo "ubistvo u pokušaju" istog dana kada je i počinjeno i tom prilikom lišili slobode bezbednosno interesantno lice.

RepublikaFoto: google.com/maps/prinscreen
Mesto gde se dogodila pucnjava, naselje Čeluga, Bar

Dežurna služba Centra bezbednosti Bar je obaveštena da je 5. maja 2019. godine oko 19:00 časova, u naselju Čeluge u sportskoj kladionici došlo do upotrebe vatrenog oružja na štetu bezbednosno interesantnog lica Vasa Boškovića. (28) iz Bara. Policijski službenici su preduzeli intenzivne aktivnosti koje su rezultirale identifikovanjem i lišavanjem slobode osumnjičenog lica.

Radi se o bezbednosno interesantnom licu A. A. (20) iz Bara, on je, kako se sumnja, počinio krivično delo "ubistvo u pokušaju" i krivično delo "nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija".

Sumnja se da je, A. A. ušao u sportsku kladionicu gde se nalazio Bošković i iz neposredne blizine u pravcu Boškovića ispalio tri projektila, nakon čega se udaljio u nepoznatom pravcu. Bošković je tom prilikom zadobio povredu u predelu donjeg ekstremiteta. On je hospitalizovan i nije životno ugrožen.

O događaju je obavešten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici kojem će osumnjičeni biti priveden uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio navedena krivična dela.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading