Držali su ga kao roba i mučili: Njegovi mučitelji i dalje su na slobodi, a sestra mu je poznata RIJALITI učesnica

Autor: Telegraf, Republika

Svet

28.04.2019

14:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rasim Ćufurović iz Velike Kladuše iz Bosne i Hercegovine koji je pre dve godine završio kao rob na imanju u Karlovcu nestao je pre neki dan, ali ga je, na sreću, porodica brzo locirala.

 

 

Naime, niko od Rasimove bliže rodbine nije znao gde se on nalazi, pa su ponovo počeli da strahuju za njegovu sudbinu i uplašili su se da je ponovo završio na imanju na kom su ga držali kao roba i mučili, piše Dnevni avaz.

Kako lokalni mediji saznaju, Rasim je na sigurnoj lokaciji koju nisu objavili kako bi zaštitili njegovu bezbednost. 

U jezivom slučaju robovlasništva za koji je u oktobru prošle godine šokirao region podignuta optužnica protiv osmoro članova porodice Velić, ali slučaj još nije dobio sudski epilog.

Iz Opštinskog suda u Karlovcu potvrđeno je da suđenje još nije počelo.

U žižu javnosti Rasim je došao pre godinu i po dana kada je uspeo pobeći od porodice iz Draganića koja ge je zlostavljala. Navodno su ga zlostavljači toliko pretukli da su mislili da je mrtav, pa su ga odvezli dalje od kuće i bacili u jarak. Tamo su ga našle komšije i sve dojavile policiji.

Njegovi mučitelji, koji su mu izbijali zube, nokte lomili čekićem te ga kažnjavali na najbrutalnije načine, na slobodi su.

Njegova sestra Maja Paola Sertić, nekadašnje stanarka kuće Velikog brata, rekla je ranije da se nada dobrim vestima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading