Dečak (16) silovao sestru (13): Ovo je samo jedan od velikog broja takvih slučajeva u okolini

Autor: Index.hr, Republika

Svet

20.04.2019

06:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maloletnik iz Ploča priveden je na Županijski sud u Dubrovniku u Hrvatskoj zbog sumnje da je polno zlostavljao 13-godišnjakinju.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Prema neslužbenim informacijama kojima raspolažu hrvatski mediji, reč je o polnom zlostavljanju u porodici pri čemu je maloletnik brat žrtve, a oboje su s područja Ploča. Maloletniku je, prema neslužbenim informacijama, određen istražni zatvor.

Ovo je četvrti slučaj polnog zlostavljanja u Neretvi u posljednje vreme. 

Naime, 72-godišnji muškarac osumnjičen je kako je polno zloupotrebljavao devojčicu u uzrastu od devet godina te mu je određen istražni zatvor pre nekoliko dana. 

Pre toga je priveden muškarac (78) koji je osumnjičen kako je više od dve godine seksualno zlostavljao maloletnicu, svoju komšinicu, i to od njene 15. do 17. godine, u Kuli Norinskoj.

Nedugo pre toga priveden još jedan stariji muškarac (76) iz Metkovića koji je osumnjičen kako je počinio više kaznenih dela polne zloupotrebe deteta mlađeg od 15 godina u razdoblju od pet godina, a žrtva je muškarac koji je tada bio dečak. Protiv 76-godišnjaka je podignuta optužnica. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading