(VIDEO) NAPADAČ KOJI JE NOŽEM NASRNUO NA POLICIJU: Ja vas volim, možemo li otići na piće

Autor: novosti.rs

Svet

08.04.2019

18:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Jakovljević (23), iz Srebrenice, uhapšen je u Banjaluci nakon što je, prilikom legitimisanja, nožem napao policajca, ali ga, srećom, nije povredio.

RepublikaFoto: youtube.com/Hayat Media BiH
Uhapšeni Nikola

Napad se dogodio u Ulici Živojina Mišića u banjalučkom naselju Borik, kada je patrola policije pokušala da legitimiše Jakovljevića. U PU Banjaluka navode da im je on rekao da nema dokumenta, a potom je iz pojasa izvadio čakiju i krenuo prema policajcu.

- Blagovremenom reakcijom policijski službenik je onemogućio muškarca da mu nanese povrede. Ubrzo ga je savladao i uhapsio - rekla je portparol PU Banjaluka Marija Markanović.

Ona pojašnjava da je o svemu obavešteno Okružno javno tužilaštvo u Banjaluci, koje je naložilo da se u redovnoj proceduri protiv napadača dostavi izveštaj o počinjenom krivičnom delu sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje.

Zanimljivo je da je u noći napada s drugom policijskom patrolom na terenu bila novinarska ekipa emisije "Slučajevi Iks", koja se emituje na sarajevskoj televiziji Hajat. Nakon što je Jakovljević uhapšen, novinari su snimili njegov razgovor s policajcima u stanici tokom kojeg je, vezan lisicima s rukama na leđima, objašnjavao da ne zna zašto ih je napao.

- Nikada nisam prijavljen za bilo šta. Uredno sam vodio život. Nikada nisam lečen na psihijatriji, nikada ništa nisam napravio. Nemam nijedan prekršaj. Ovo je jedan kiks... - pravdao se osumnjičeni.

Na pitanje zašto je potegao nož na policajca, Jakovljević je plačnim glasom odgovorio:

- Ne znam, majke mi. Ja vas volim...

Nešto kasnije odveden je u drugu prostoriju, i na snimku se čuje kako samog sebe pita: "Zašto mi ovo treba?" Potom se čuje i kako moli policijskog službenika da mu oprosti, nudeći mu da odu negde na piće. Jakovljević je predat kriminalističkoj policiji na dalju obradu, a nakon toga je pušten da se brani sa slobode.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading