Rama uživo emitovao prenose sa dočeka premijera država Zapadnog Balkana (VIDEO)

Autor: Tanjug

Svet

26.08.2017

11:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Dobro jutro, sa ovim pogledom na izlazak sunca u manastiru Ardenica, želim vam prijatan dan", obratio se albanski premijer Edi Rama pratiocima na Fejsbuku.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Edi Rama dočekao je Anu Brnabić uz osmeh

Rama gotovo svakog jutra na Fejsbuku svojim pratiocima poželi dobro jutro, uz prigodnu fotografiju i komentar. Takođe, on je na Fejsbuku uživo emitovao prenose dočeka premijera država Zapadnog Balkana.

Jutros, kada se u albanskom letovalištu Drač održava neformalni skup premijera država Zapadnog Balkana, gde je domaćin, albanski premijer je pratioce "pozdravio" i fotografijom izlaska sunca iznad manastira Ardenica.


Kao što se drži tog običaja, da redovno svima poželi "prijatan dan", Rama se tako i u Draču drži svoje modne formule: odelo plus patike, pa je u Domu vlade zvaničnike iz zemalja regiona dočekivao u "letnjem" svetloplavom odelu, bez kravate I u belim "adidas" patikama. 

Portal Albeu je preneo da je Rama verovatno očekivao da će I njegovi gosti, premijeri zemalja Zapadnog Balkana, takođe doći u belim patikama.,


Portal konstatuje da je stajling albanskog premijera meta kritika ne samo medija u Albaniji, vecć I u inostranstvu. 

- Rama opet nosi atletske patike koje pokušava da uvede u ''modu'' I očigledno je da nema nameru da se u tome zaustavi - navodi ovaj portal na albanskom jeziku.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading