"Što se više osporava 9. januar, mi ćemo ga snažnije slaviti"

Autor: Tanjug

Svet

01.04.2019

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik SNSD-a Milorad Dodik rekao je večeras da će Republika Srpska na jesen doneti novi zakon kojim će se ponoviti da se 9. januar slavi kao Dan Republike Srpske.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Milorad Dodik

- Što se više osporava 9. januar, mi ćemo ga snažnije slaviti. Posebno snažno ćemo obeležiti sledeći Dan Republike jer ne smemo odustati od svojih glavnih datuma - rekao je Dodik povodom odluke Ustavnog suda BiH kojom je osporen Zakon o Danu Republike Srpske - 9. januar.

Dodik je u obraćanju tokom “Aktuelnog časa sa predsednikom SNSD-a”, koji organizuju Mladi socijaldemokrati Gradskog odbora SNSD-a Banjaluka, istakao da SNSD želi biti vladajuća i vodeća partija na ovim prostorima i da Republika Srpska treba jake lidere.

- SNSD će pomoći u tome da ih proizvede - rekao je Dodik, koji je predsedavajući Predsedništva BiH, i naglasio da će podržati svaku dobru inicijativu mladih SNSD-a.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading