Devojčica (11) automobilom pokosila majku, pa se zakucala u metalnu ogradu

Autor: Blic, Republika

Svet

01.04.2019

12:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedanaestogodišnja devojčica iz Drvara u Bosni i Hercegovini i majka čiji su inicijali M.Z. (44) teško su povređeni u ovom mestu kada je dete pokrenulo automobil koji je potom udario u metalnu ogradu, rekao je za medije portparol Ministarstva unutrašnjih poslova Livanjskog kantona Ivica Vrdoljak.

RepublikaFoto: youtube.com/Aniruddha Basu/printscreen
Foto: Ilustracija

- Policijska stanice Drvar dobila je dojavu zaposlenih Doma zdravlja Drvar da su dovezeni žena i dete koji su zadobili povrede u saobraćajnoj nezgodi - rekao je Vrdoljak i dodao da su dojavu zaprimili juče oko 18.30 časova.

Povređenima je ukazana lekarska pomoć nakon čega su oboje prevezeni u kantonalnu bolnicu u Livno, da bi dete potom u teškom stanju prebačeno u Klinički-bolnički centar u Splitu, pišu bosanski mediji.

Iz policije su naveli da se na mestu događaja došlo do saznanja da je dete u jednom momentu ušlo u "mercedes" i pokrenulo vozilo, te da je vozilo udarilo u metalnu ogradu i nanelo teške povrede majci.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading