Montirani procesi protiv Mandića i Kneževića: Linta o suđenju Srbima u Crnoj Gori

Autor: Tanjug, Republika

Svet

28.03.2019

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Odbora za dijasporu i Srbe u regionu Skupštine Srbije Miodrag Linta ocenjuje da crnogorsko pravosuđe više od dve godine vodi politički montiran sudski proces protiv srpskih lidera Andrije Mandića i Milana Kneževića kao i drugih Srba u Crnoj Gori na osnovu lažnih i izmišljenih iskaza svedoka-saradnika.

RepublikaFoto: Medija centar Beograd
Miodrag Linta

- Brojne činjenice jasno potvrđuju da je u pitanju farsa od suđenja ali to očigledno ne zanima pravosudni sistem u Crnoj Gori - kaže Linta u saopštenju.

Kako se ističe, Mandić i Knežević su, sa svojim pravnim timovima, razotkrili da je u pitanju bilo montiranje tzv. državnog udara s ciljem da kompromituje i oslabi Demokratski front, kao vodeću opozicionu snagu.

- Dobro je poznato da se Demokratski front, kao politički savez, bori za temeljne demokratske vrednosti, nacionalna i ljudska prava srpskog naroda u Crnoj Gori i rešavanje ključnih političkih pitanja putem izjašnjavanja građana na referendumu - zaključuje se u saopštenju.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading