Drama u autobusu: Putnici pretukli kontrolore!

Autor: blic.rs

Svet

27.03.2019

20:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dvojica nepoznatih putnika sarajevskog gradskog prevoza danas su u poslepodnevnim časovima fizički napali kontrolore GRAS na autobuskom stajalištu kod kružnog toka na Ilidži.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Kako je saopšteno iz GRAS, trojica kontrolora napadnuti su dok su obavljali svoju službenu dužnost.

Tom prilikom, prema rečima očevidaca, revizorima inicijala Š. M., H. S. i D. M. nanesene su teže telesne povrede, izrazito vidne u predelu glave i lica, prenosi Klix.

Oni su nakon napada smešteni na Kliniku urgentne medicine na sarajevskoj klinici gde im se ukazuje lekarska pomoć i urađene medicinske pretrage.

– U autobusu koji je saobraćao na relaciji Vlakovo - Ilidža kontrolori su zatekli putnika bez karte i zahtevali od njega da kupi kartu, a što je on, nakon negodovanja, i učinio. Odmah nakon što su vozilo napustili revizori, to su učinila i dvojica putnika koji su potom fizički nasrnuli na revizore i naneli im niz telesnih povreda u predelu glave, lica i grudnog koša. Na mesto događaja pozvani su pripadnici Policijske uprave Ilidža koji su izvršili uviđaj, dok su napadači, u međuvremenu, pobegli – navodi se u saopštenju GRAS, prenosi Srpskainfo.

Iz preduzeća GRAS najoštrije osuđuju ovo gunusno delo i pozivaju nadležne i institucije da što pre pronađu počinioce i kazne ih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading