Brutalna tuča u Domu učenika: Dečak hitno operisan

Autor: barinfo, Republika

Svet

23.03.2019

08:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učenik (15) Srednje stručne škole u Baru u Crnoj Gori, pre tri noći zadobio je teške povrede u Domu učenika, zbog kojih je preksinoć operisan u Kliničkom centru (KC).

RepublikaFoto: twitter.com/IvoJovanovic
Foto: Ilustracija

Petnaestogodišnjak iz jedne opštine sa severa Crne Gore, prema nezvaničnim saznanjima crnogorskih medija, stabilnog je zdravstvenog stanja, a o događaju je obaviještena policija.

Direktor Doma učenika u Baru Boris Mijović, medijima je kazao da je došlo do tuče u kojoj je jedan dečak zadobio tešku, a drugi lakšu telesnu povredu. O događaju su obavešteni roditelji, škola, kao i Centar za socijalni rad u Podgorici, čiji su radnici saslušali dečaka sa teškom telesnom povredom. Policija je uzela izjave od dvojice dečaka.

U Domu učenika juče je bio održan sastanak stručnog veća, koje čine direktor, vaspitači i predsednik domske zajednice.

Mijović je medijima rekao da je dečaku, koji je nanio tešku telesnu povredu vršnjaku, izrečena mera predisključenja iz škole, dok će kaznu za povređenog učenika razmotriti po povratku u Bar.

Direktor Doma učenika objasnio je da nadzorne kamere nisu zabeležile na koji način je dečak zadobio tešku povredu i da se sve verovatno dogodilo napolju.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading