VIDEO DOKAZ! Tragovi im smrde nečovještvom: Milo i poslušni Crnogorci sve lagali o "državnom udaru"

Autor: sputniknews.com

Svet

13.03.2019

10:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njegoš se prevrće u grobu, a poštena Crna Gora grozi Mila Đukanovića i njegovih poslušnika i batinaša, koji su sve lažirali u aferi "državni udar", naročito pošto je to dokazano kada su advokati odbrane dostavili redakciji portala IN4S snimke na kojima Saša Sinđelić u razgovoru sa redakciji nepoznatim osobama govori kako je bio primoravan da učestvuje u montaži tzv. "državnog udara".

RepublikaFoto: youtube.com/in4snet
Saša Sinđelić

Besramna hajka protiv Srbije, a potom i Rusije, i navodna umešanost državljana ove dve zemlje čak i u pokušaj ubistva Mila Đukanovića (?!), sada se izgleda pokazala kao organizovani kriminalni pokušaj grupe najviših pripadnika crnogorske zakonodavne, sudske i izvršne vlasti da zataškaju sve poslove koje rade dok vladaju - izmisle državni udar, pa u skladu s tim, pokrenu mehanizme za nasilan ostanak na vlasti i nastavak vršenja određenih aktivnosti za koje pojedini tvrde da su protiv pravde, morala, poštenja i ostalih osobina kojima pojedini Crnogorci nezasluženo obasipaju sami sebe.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ko? Ja? Gde? Kad? Kako? Milo Đukanović, izgleda, nije baš najpoštenije ušao u celu priču oko "državnog udara"

Dakle, svedok saradnik Saša Sinđelić, ključni svedok u montiranom procesu za tzv. "državni udar", u kojem su optuženi srpski državljani i lideri DF-a, na snimku je ponovo porekao da je sve što je svedočio u Višem sudu u Podgorici istina, te da nikakve zavere oko upada u Skupštinu Crne Gore i ubistva Mila Đukanovića nije bilo. U ekskluzivnom snimku koji je objavio IN4S, Sinđelić na nepoznatoj lokaciji osobi od poverenja govori kako su se stvari zaista odvijale, te da je njegovo lažno svedočenje iznuđeno mučenjem i ucenama. On je na kraju, prema sopstvenom tvrđenju, pobegao sa porodicom u Srbiju, bez znanja crnogorskih tužilaca o tome.

Sinđelić je još jednom ponovio verziju događaja koju je ispričao i na Hepi televiziji kako je otišao u Crnu Goru u nadi da će nevino optuženi ljudi biti brzo pušteni, ali da se to nije desilo.

Na snimku je kazao da iako se dobrovoljno predao crnogorskoj policiji, on je tretiran kao terorista, i tako i uhapšen, te da je držan u samici 23 dana sa upaljenim svetlima i mučen. 

No, polako, pravda je nekad spora, ali dostižna, a i da se ne zaboravi šta je Njegoš napisao: Kome zakon leži u topuzu, tragovi mu smrde nečovještvom... 

Ne može se doveka topuzom vladati, hoće nekad da se digne kuka i motika.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading