Šiptarska provokacija: "Ko gubi ima pravo da se ljuti"

Autor: Tanjug, Republika

Svet

06.03.2019

15:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nik Ðeljošaj, lider Albanskog foruma, koalicije albanskih partija pobednica lokalnih izbora u Tuzima, kritikovao je lokalni DPS Mila Ðukanovića i poručio da "onaj ko gubi ima pravo da se ljuti", ali ne da, kako je naveo, i da manipuliše.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Reagujući na kritike nekih crnogorskih partija koje su osudile slavjenje izborne pobede u Tuzima uz pokliče UČK i zastave druge države, Albanije, Ðeljošaj, između ostalog, ocenio neprimerenim izveštavanje Javnog servisa Radio-televizije Crne Gore o ovom događaju.

- Albanski forum je pobedio na izborima za Skupštinu opštine Tuzi. Birači u Malesiji su dali bezrezervnu podršku našem programu za ekonomski razvoj Malesije. Izborna kampanja i sam izborni dan je protekao u fer i u demokratskoj atmosferi, čemu su doprinos svakako dali učesnici izbora, ali i institucije koje su organizovale i sprovele izbore - saopštio je Ðeljošaj, prenose crnogorski mediji.


On je pozvao sve izborne liste da se, kako je rekao, okanu pokušaja promene volje birača, raznim postizbornim manipulacijama. Dodao je i da su svi potpisali regularno zapisnike.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading