NAKON 20 DANA OD NESREĆE NA SKADARSKOM JEZERU: Ronioci izvukli telo Darka Vujoševića

Autor: Republika

Svet

24.02.2019

15:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ronioci su izvukli iz jezera telo Podgoričanina Darka Vujoševića, koji je pre 20 dana stradao pokušavajući da spasi tročlanu porodicu Kumburović, nakon prevrtanja čamca na Skadarskom jezeru.

RepublikaFoto: Printskrin

Tragedija u kojoj je život izgubilo četiri vernika, dogodila se 3. februara kod manastira Vranjina, kada se usled lošeg vremena prevrnuo čamac u kome se nalazilo devet ljudi. U nesreći su stradali supružnici Jana i Ratko Kumburović, njihova ćerka Nina i Vujošević,koji se prvobitno domogao obale, ali se vratio da pokuša da spase familiju Kumburović.

Tela Jane i Nine Kumburović  pronađena su ranije, dok se za Ratkom još uvijek traga. U potrazi učestvuju ronioci Regionalnog ronilačkog centra iz Bijele, pripadnici MUP-a, ali i meštani.

Za iskazanu hrabrost i požrtvovanost, Ministarstvo unuzrašnjih poslova je odlučilo da posthumno odlikuje Vujoševića, što je naviše priznanje u oblasti zašzite i spasavanja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading