PANIKA U AVIONU MONTENEGRO ERLAJNZA: Puklo staklo na pilotskoj kabini, morali da se vrate!

Autor: vijesti.me

Svet

24.02.2019

11:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Avion "Montenegro erlajnza" koji je poleteo iz Podgorice za Pariz ubrzo je morao da se vrati na podgorički aerodrom zbog pucanja stakla.

RepublikaFoto: Promofoto
Ilustracija

Naime došlo je do naprsnuća stakla na pilotskoj kabini aviona. Da je avion vraćen, potvrdili su i iz nacionalne avio kompanije, istakavši da bezbednost putnika nije bila ugrožena.

Na letu "Montenegro erlajnza" YM 234, iz Podgorice za Pariz, ubrzo posle poletanja, na jednom od aviona tipa "foker 100" došlo je do naprsnuća spoljašnjeg sloja višeslojnog vetrobranskog stakla u kokpitu aviona.

"Letačka posada ‘Montenegro erlajnza’ je postupila po procedurama koje su jasno definisane u ovakvim situacijama i kao i na svakom drugom letu rutinski prizemljila avion", saopštili su iz kompanije.

Putnici sa leta za Pariz su, kako navode u kompaniji, nakon vraćanja aviona adekvatno zbrinuti i prebačeni u drugu letelicu, koja je za Pariz poletela nešto posle 16 sati.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading