(VIDEO) Ovo je žena koja je ubila sestru i 19 godina je držala u zamrzivaču!

Autor: Republika

Svet

20.02.2019

08:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Smiljanu Srnec (45) policija je oko 7 sati i 30 minuta dovela pred tužioca u Županijskom sudu u Varaždinu. Sumnjiče je da je 2000. godine ubila svoju, tada 23-godišnju sestru Jasminu Dominić i 19 godina je držala u zamrzivaču ispred stepenica u njihovoj porodičnoj kući u Palovcu kraj Čakovca.

Prema nezvaničnim informacijama, osumnjičena je navodno istražiocima priznala da je ubila sestru, ali je pitanje je hoće li isto ponoviti i pred tužiocem koji može doneti rešenje o sprovođenju istrage.

Sud je Smiljani dodelio advokata iz Čakovca po službenoj dužnosti. On je nekad bio državni tužilac, pa je bilo moguće da se u proteklom vremenu i sam bavio nestankom Jasmine Dominić. Osumnjičena se dosad branila ćutanjem.

Obdukciju Jasmininog tela obavili su juče nakon čega je nezvanično potvrđeno da je preminula nasilno. Nesrećnoj devojci iz međimurskog Palovca izgubio se svaki trag pre 19 godina, a porodica je njen nestanak prijavila tek 2005. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading