"Otupjela britva"! Narod ustao protiv Mila, traže se ostavke

Autor: Tanjug

Svet

16.02.2019

22:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Podgorici je večeras održan drugi protest pod sloganom "97.000 odupri se", na kojem je više hiljada ljudi zatražilo ostavke predsednika Crne Gore Mila Đukanovića, premijera Duška Markovića, Glavnog specijalnog tužioca Milivoja Katnića i drugih državnih funkcionera.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Demonstracije u Crnoj Gori

Kako prenose vijesti.me, kolonu demonstranata predvodili su opozicioni lideri Aleksa Bečić, Miodrag Lekić i Vladimir Pavićević.

Navodi se da su građani nosili tranparente "Mi smo država", "Bez slobode nema države", "Sloboda narodu-stop kriminalu", "Milo, znaju li doma da si starleta?", "Bunt" i skandirali "Milo lopove".

Na sajtu podgoričkog lista objavljena je i fotografija jednog od transparenata na kojem piše "Otupjela britva", što se verovatno odnosi na nadimak "Milo britva" koji je Đukanović, prema navodima medija, imao u vreme kada je bio najmlađi član Centralnog komiteta Saveza komunista Jugoslavije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading