(VIDEO) O neviđenoj mećavi u BiH izveštavaju čak i američki mediji: Sve živo blokirano!

Autor: klix.ba

Svet

11.02.2019

21:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snežne padavine otežale su saobraćanje vozila u većem delu Bosne i Hercegovine, naročito preko planinskih prevoja, a na određenim mestima prouzrokovane su potpune obustave kretanja vozila.

RepublikaFoto: Tanjug/J. PAP
Ilustracija

"Apelujemo na vozače da voze maksimalno oprezno i da na put ne kreću bez zimske opreme", saopšteno je iz BIHMK-a.

Nekoliko uticajnih američkih medija, među kojima je i Foks njuz danas su izveštavali o snežnim padavinama koje su u podnevnim satima pogodile veći deo BiH.

Kako prenosi FOKS, snažan sneg u BiH poremetio je odvijanje putnog i vazdušnog saobraćaja u većem delu zemlje i naterao je organizatore Evropskog olimpijskog festivala mladih da odlože neka od svojih dešavanja.

Mećava je u ponedeljak dovela do nagomilavanja snega na putevima i u planinskim predelima, gde je saobraćaj bio usporen ili potpuno zaustavljen.

Takođe, Foks izveštava da su lokalne vlasti zabranile saobraćanje teškim vozilima na pojedinim deonicama koje su prekrivene ledom.

Dalje u tekstu se navodi da je Međunarodni aerodrom u Sarajevu otkazao i odložio nekoliko letova, a na Bjelašnici su svi događaji na EYOF-u odloženi do utorka.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading