Posle tragedije na Skadarskom jezeru uhapšen monah iz Zrenjanina!

Autor: Republika

Svet

04.02.2019

08:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Monah manastira Vranjina, Goran Kimpanov (43) iz Zrenjanina, uhapšen je jutros zbog tragedije koja se dogodila juče na Skadarskom jezeru. Njemu se stavlja na teret krivično delo, "teško delo protiv opšte sigurnosti" i on će u zakonskom roku biti priveden Osnovnom državnom tužiocu u Podgorici.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

U tragediji koja se dogodila juče utopila se trudnica Jana Kumborović, njen suprug Ratko i njihovo dvanaestodišnje dete, kao i njihov prijatelj Darko Vujošević.

Njih četvoro i još četvoro posetilaca manastira Vranjina na ostrvu na Skadarskom jezeru, čamcem Mitropolije crnogorsko-primorske vraćali su se ka obali, a prevozio ih je iguman tog manastira Teofit.

Iz vode je izvučeno samo telo trudnice, a spasioci, meštani, vatrogasci, plovna jedinica policije, pripadnici Služba zaštite Nacionalnog parka Skadarsko jezero nastavili su i jutros potragu za telima stradalih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading