Zločin iz Bihaća i dalje potresa region: Monstrum je preklao troje dece, a njegova žena samo OVO kad progovori priča

Autor: avaz.ba, Republika

Svet

03.02.2019

21:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Monstruozni zločin Admira Sovića (37), otkriven 13. decembra prošle godine, zaprepastio je BiH i region.

RepublikaFoto: facebook.com/ Admir Sovic
Admir Sović koji je bezmilosti ubio svoju decu

Admir je svirepo ubio svoje troje dece na spavanju, najstarijeg sina od sedam godina, ćerku od pet i najmlađeg sina od dve godine.

Porodica Begić, s kojom smo juče razgovarali, kaže da ima saznanja da je ubica nakon toga živeo još najmanje 30 sati. Građani su ga videli dan pre nego što je otkriven stravični zločin.

- Viđen je u gradu u sredu. Neko je to kasnije rekao Lejli. Pitali su ga, navodno, kuda će, na šta je on odgovorio da ide da traži Lejlu da je ubije - ispričala je juče Hatidža Begić, Lejlina majka.

Admir Sović iza sebe je ostavio užas, a supruzi Lejli tri sahrane, večnu bol i tugu i svaki dan plač i jauke.

- Lejla je loše. Više vremena provede kod lekara nego kod kuće. Ne jede, smršala je… Samo sedi, u nekom je svom svetu. Ne priča ni sa kim - govori Lejlina majka Hatidža. Volela bi, kaže nam, da je Admir nju ubio umesto njene unučadi.

U porodičnom domu s Lejlom dane provodi i dvoje dece njenog brata. "Kad progovori, priča o deci. Kad vidi bratovljevu decu, kaže: "I moji bi se ovako igrali, smejali i pričali." I samo plače, nastavlja Hatidža.

Admirovo ime nikad nije izgovorila. Hatidža kaže da ništa nije upućivalo na njegov krvavi čin.

- Nikad nije rekao da bi to napravio. Voleo je decu i brinuo se o njima. Oni su se bili i dogovorili da deca budu s njom i s njim po osam dana - kaže Hatidža.

Lejla, koja je u jednom danu sahranila troje dece, još nije bila na njihovim mezarima. Nije kročila ni u kuću u kojoj su joj deca ubijena.

- Ne damo joj da tamo ode, jer bi opet doživela šok. Mi smo odmah rekli policiji da nećemo ništa iz te kuće, samo uspomene na decu - nastavlja Hatidža.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading