Za nevericu! Predsednik opštine Budva se odrekao plate!

Autor: novosti.rs

Svet

01.02.2019

14:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Opštine Budva, Marko Bato Carević, sebe ne smatra političarem. Na to mesto, kako kaže, došao je duhovno, profesionalno i materijalno ostvaren. Odrekao se plate gradonačelnika, a tu funkciju će iskoristiti da da svoj doprinos u stvaranju boljeg mesta za život svih građana.

RepublikaFoto: youtube.com/NOVI TV
Marko Bato Carević

Prvi čovek Budve najavljuje ulaganja u turizam, infrastrukturu i rešavanje višegodišnjih problema te opštine.

- Nažalost, puno se problema poslednjih 30 godina nagomilalo u opštini Budva, toliko da bi trebalo dobro razmisliti šta su prioriteti. Kao neko ko na ovo mesto nije došao iz politike, već iz privatnog sektora, ocenio sam da bi odnos prema radnim obavezama trebalo menjati, odnosno podići ga na viši nivo i uvesti više reda. Prioritet svih prioriteta svakako će nam biti priprema letnje turističke sezone. Moje skromno mišljenje je da se u tom poslu već kasni, te da bi sa pripremama moralo da se počinje krajem oktobra, kada se ispraćaju poslednji gosti. Važno je krenuti na vreme, tim pre što kompletno lokalno stanovništvo, direktno ili indirektno živi od turizma - najavio je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading