(FOTO) Aparat ovekovečio beskrajno smešan trenutak: Pozirali Dodik, Mogerinijeva, Komšić i Džaferović!

Autor: Republika

Svet

31.01.2019

10:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik i članovi Predsedništva Željko Komšić i Šefik Džaferović boravili su u dvodnevnoj zvaničnoj poseti Briselu. Čelnici Predsedništva Bosne i Hercegovine juče su imali zvanični susret i fotografisanje sa Federikom Mogerini. Taj deo koji se tiče fotografisanja bacio je u drugi plan sve ono o čemu se razgovaralo! Zašto, saznaćete sami kada vidite simpatičnu fotografiju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Sve što je moglo da pođe po zlu, pošlo je

Fotografija na kojoj Dodik, Komšić i Džaferović poziraju sa Federikom Mogerini je beskrajno smešna jer su njih trojica u tom trenutku imali pehove sa odećom!

To, naravno, onima sa oštrijim okom nije promaklo pa je na društvenim mrežama počela šaljiva polemika o džepu, nogavici i kravati.

Iako svu trojicu na fotografiji krase "neobični detalji", čini se da je Komšić ipak pobednik i da je negov peh ovog puta zauzeo "prvo mesto"!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading