(FOTO) Ovo je čovek koji obavlja prljave poslove za Mila Đukanovića!

Autor: borba.me

Svet

28.01.2019

11:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Funkcioner DPS-a Branimir Brano Gvozdenović, aktuelni potpredsednik Skupštine Crne Gore, je glavni čovek za sve prljave poslove Mila Đukanovića, otkriva Borba. Njegovo ime se nalazi na vrhu spiska, koji je u posedu jednog međunarodnog tima istražitelja koji mesecima istražuje visoke funkcionere DPS-a i njihove poslove u inostranstvu. Već je prikupljena ozbiljna dokumentacija, u kojoj je kao glavna osoba označen upravo Gvozdenović. Prema informacijama, pojavio se i svedok saradnik koji je spreman da o svemu priča.

RepublikaFoto: youtube.com/See Montenegro
Branimir Brano Gvozdenović

Upravo je Gvozdenović, kako stoji u toj dokumentaciji, što je i potvrđeno, označen kao crna kutija svih Đukanovićevih poslova. Navodi se i njegova veza sa jednom velikom kompanijom u Crnoj Gori, kao i sa poslovima u inostranstvu, za koje se veruje da Đukanović stoji iza njih. Sva dokumentacija o tome će uskoro biti javno prezentovana. Kako je potvrđeno, Gvozdenovića je istražiteljima pomenuo i jedan biznismen, označivši ga da je glavni čovek za ubiranje novca od visoke poslovne klijentele za potrebe DPS-a.

Nezvanično se saznaje, iz više izvora iz DPS-a, da je Gvozdenovića u visoko društvo svojevremeno iz Pošte, vinuo upravo Duško Knežević, a da je Đukanović u njemu prepoznao ono što mu treba-odanost u svim poslovima. 

Prema toj dokumentaciji, koja će uskoro biti i zvanično obelodanjena, osim Gvozdenovića, specijalni poslovni tim Đukanovića čine Petar Ivanović, bivši ministar Predrag Nenezić, Dušanka Jeknić, kao i Petros Statis. Oni su tim koji vodi računa o svim Đukanovićevim poslovima i finansijskim transakcijama.

Na ekskluzivnim fotografijama koje objavljuje borba, a koje možete pogledati OVDE, sa jedne od žurki u vili Atlas, biznismena Duška Kneževića, može se videti bračni par Đukanović. Oni su u društvu Lepe Brene i njenog supruga, zatim Gorana Sita Rakočevića, ali i Branimira Gvozdenovića. Na fotografijama sa njima je i Duško Knežević, u čijoj vili je žurka organizovana, a za koga Đukanović tvrdi da mu nije prijatelj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading